Seminari "Nous reptes de gestió arqueològica per a museus i institucions"

Informació i accés.

El seminari es desenvoluparà a través d'una sala virtual de ZOOM. 

Per poder accedir a la sala de ZOOM no es necessita cap llicència ni donar-se d’alta enlloc. Pots fer-ho a través d'un ordinador o des d'un dispositiu mòbil. Amb l'ordinador només cal el client de Zoom per al teu sistema operatiu que es descarregarà automàticament el primer cop que entris. Pel dispositiu mòbil necessitaràs haver-te descarregat prèviament l'aplicació.

Cartell  i programa 

Les dades identificatives per accedir al seminari, són:

ID de reunió: 873 0988 5030

Codi d'accés: 848678

Us podeu connectar directament amb l'enllaç: 

Accés a la sala ZOOM

És una activitat gratuïta.


Inscripció.

Per obtenir un certificat d'assistència és necessari la inscripció prèvia i connectar-se a un 80% del temps de les sessions previstes.  

(*) Els camps marcats amb * són obligatoris

Sí    No

 

Rebreu una confirmació de la vostra inscripció en un termini de 24 hores.

    


En compliment del que disposa la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, us informam que les dades recollides seran incloses en un o més fitxers gestionats per la UIB en el registre de l'activitat de tractament habilitat a l'efecte, la finalitat dels quals és gestionar la vostra sol·licitud. Les dades sol·licitades són necessàries per acomplir la finalitat esmentada i, per tant, el fet de no obtenir-les impedeix d'aconseguir-la.
La UIB és la responsable del tractament de les dades i com a tal us garanteix els drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat, limitació del tractament i de no ser objecte de decisions individuals automatitzades pel que fa a les dades facilitades i tractades. Per exercir els drets indicats us heu d'adreçar per escrit a: Universitat de les Illes Balears, Secretaria General, a l'atenció de la delegada de protecció de dades, cra. de Valldemossa, km 7,5, 07122 Palma (Illes Balears) o a l'adreça de correu electrònic dpo@uib.es. També disposau del dret a reclamar davant l'autoritat de control a: https://www.aepd.es. De la mateixa manera, la UIB es compromet a respectar la confidencialitat de les vostres dades i a utilitzar-les d'acord amb la finalitat per a la qual van ser recollides.